“Een heel korte omschrijving van VrijFormaat?

Ehm… creatieve uitlaatklep komt waarschijnlijk het dichtst in de buurt”

Als grafisch ontwerpers werken we al vele jaren samen aan allerlei projecten in onze studio genaamd Omniafausta. Bij VrijFormaat staat ook grafisch ontwerp centraal. Maar hier onderzoeken we allerlei vormen van ontwerp en illustratie binnen diverse technieken. We tekenen, schilderen, borduren, naaien, drukken en werken zowel analoog als digitaal. En sinds we een eigen risograaf hebben gekocht, zijn we in de ban van deze inspirerende techniek.

Dus naast een enkelvoudige flyer, uitgebreide identiteit (compleet met brochures en website) kan je bij ons ook terecht voor een nieuw behang in de werkkamer, een grote canvasposter voor boven de bank of een bijzonder ontwerp voor de voering van een exclusieve jas.

Onder collecties staat een groot deel van onze ontwerpen. En bij de diverse verkooppunten in de categorieën Risoprints, Posters & Kaarten en Printing on demand vind je de producten die we verkopen.
Heb je echter een leuk idee met een van onze ontwerpen, een voorstel om samen te werken of een heel ander plan waarvan je denkt dat het ons past, neem dan contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat we doen?
Volg ons op Instagram en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Of tot ziens in onze studio,
Joke en Esther

VrijFormaat op Instagram