We verkopen ons werk op verschillende plekken, vooral online, maar ook offline zijn er bijvoorbeeld prints te koop.

online verkoop

Zo hebben we een VrijFormaat-shop bij Etsy. Dit is een digitale marktplaats waar voornamelijk handgemaakte en vintage producten aangeboden worden. Alles wat wij hier verkopen maken we zelf, of laten het kleinschalig produceren. We maken gebruik van de Etsy-website, maar hebben zelf de voorraad, doen de verzending en het klantencontact. Dit betekent dat als je iets van VrijFormaat koopt via Etsy, je dit eigenlijk rechtstreeks bij ons bestelt. Dit geldt ook voor de bestellingen via de webwinkel Abel & Tosh.

Er staan ook veel VrijFormaat-ontwerpen op Printing on Demand sites. Deze producten maken we niet zelf. We leveren alleen de ontwerpen die op een grote diversiteit aan producten geprint wordt. Momenteel maken wij gebruik van Society6, Redbubble en Werk aan de Muur. En een klein deel van ons werk verkopen we via de site iamfy. Maar die leveren veel producten niet in Nederland, dus dat is vooral gericht op de buitenlandse markt.

Hieronder een serie links naar de desbetreffende shops.

VrijFormaat

Etsy
Abel & Tosh
Society6
Redbubble
Werk aan de muur
Noir Gallery
Fy!

VF PHoto

Society6
Redbubble

offline verkoop

Vrijformaat Studio

Koop je liever rechtstreeks bij ons, een serie risoprints bijvoorbeeld? Of spreekt een van onze ontwerpen je heel erg aan, maar kan je het niet vinden in onze shops of wil je er iets bijzonders mee? Stuur een mailtje naar hallo@vrijformaat.nl, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Green Up / I Love Vintage

Een deel van onze risoprints, riso-kaarten en de lucifers zeefdruk verkopen we bij
I Love Vintage
(in de kelder van Green Up)
Stadhuisbrug 5, Utrecht

Tijdelijk / incidenteel

Eenmalige verkooppunten vermelden we over het algemeen in de nieuwsberichten. Maar er zijn ook evenementen die eens in de zoveel tijd terugkeren.

Atelierroute Utrecht
Eens in de 2 jaar is er in Utrecht een grote atelierroute. Wij doen hier meestal aan mee.
Voor meer informatie: atelierrouteutrecht.nl

Present!
Ieder jaar doen we mee met de december-expositie Present! bij Kunstliefde.