waar te koop?

We verkopen ons werk op verschillende plekken, voornamelijk online, maar ook offline zijn er bijvoorbeeld prints te koop. Wil je ook werk van VrijFormaat verkopen in je winkel? Kijk dan onder Wholesale, onderaan deze pagina.

online verkoop

Een van de belangrijkste verkooppunten die we momenteel hebben is onze VrijFormaat-shop bij Etsy. Etsy is een digitale marktplaats waar veel handgemaakte en vintage producten aangeboden worden. Alles wat wij hier verkopen maken we zelf, of laten het kleinschalig produceren. We maken gebruik van de Etsy-website, maar hebben zelf de voorraad, doen de verzending en het klantencontact. Dit betekent dat als je iets van VrijFormaat bestelt bij Etsy, de betaling via Etsy loopt, maar dat wij de producten persoonlijk naar je toe sturen.

Er staan ook veel VrijFormaat-ontwerpen op Printing on Demand sites. Deze producten maken we niet zelf. We leveren alleen de ontwerpen die op een grote diversiteit aan producten geprint wordt. Momenteel maken wij gebruik van Society6, Redbubble en Werk aan de Muur. En een klein deel van ons werk verkopen we via de site iamfy. Maar iamfy levert veel producten niet in Nederland, dus dat is vooral gericht op de buitenlandse markt.

Daarnaast verkopen we patronen via Spoonflower, die je favoriete patroon printen op vele soorten stof en behang.

Hieronder een serie links naar de desbetreffende shops.

VrijFormaat

Etsy
Spoonflower
Society6
Redbubble
Teepublic
Werk aan de muur
Fy!

VF PHoto

Society6
Redbubble

offline verkoop

Vrijformaat Studio

Koop je liever rechtstreeks bij ons, een serie risoprints bijvoorbeeld? Of spreekt een van onze ontwerpen je heel erg aan, maar kan je het niet vinden in onze shops of wil je er iets bijzonders mee? Stuur een mailtje naar hallo@vrijformaat.nl, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Green Up / I Like Vintage

Na een aantal leuke jaren is de verkoop bij I like vintage / GreenUp helaas gestopt

Tijdelijk / incidenteel

Eenmalige verkooppunten vermelden we over het algemeen in de nieuwsberichten. Maar er zijn ook evenementen die eens in de zoveel tijd terugkeren.

Atelierroute Utrecht
Eens in de 2 jaar is er in Utrecht een grote atelierroute. Wij doen hier meestal aan mee.
Voor meer informatie: atelierrouteutrecht.nl

Kunsthal Kade Kadeshop

Tijdens de expo Wonderbaarlijke wezens t/m 3 september 2023 is een selectie van onze kaarten te koop in de museumshop!

wholesale

Wil je spullen van VrijFormaat in je winkel verkopen?
Dat kun je direct via ons regelen, of je kunt bestellen via wholesale platform Faire.
Koop je nog niet via Faire? Dan bieden ze bij eerste bestelling een korting van 50% tot €100 en een jaar gratis verzending als je je aanmeldt via deze link.

Bij Faire vind je risoprints en kaarten van VrijFormaat, zijn er andere producten die je wilt verkopen neem dan even contact op over de mogelijkheden!