We hebben een aantal VrijFormaat collecties uitgekozen om te verkopen als kaarten en/of posters in diverse materialen.

Ansichtkaarten en wenskaarten

Bij de kaarten hebben we onder andere een horde boze beesten op kleurige, vierkante ansichtkaarten, een serie wenskaarten met lijntekeningen van bizarre poedels, en een setje Growing kaarten, met een selectie van onze geborduurde plantencellen onder de microscoop.

Zeefdruk posters

Zeefdrukken is een techniek die we nog niet veel toepassen. Het assortiment is dan ook niet heel uitgebreid, maar dat gaat zeker groeien, omdat we het heel leuk vinden om te doen. In onze Etsyshop vind je de zeefdrukken in de categorie zeefdruk / lino.

Canvas posters

In onze Etsyshop vind je ook grote canvasposters. Bijvoorbeeld de geborduurde serie Growing en de minimalistische, abstracte collectie Circle Pieces.
We scannen het originele werk op hoge resolutie, laten het printen op canvas en hebben ons eigen systeem ontwikkeld om er fraaie beukenhouten stokken aan te bevestigen. Het geheel krijgt zo de karaktervolle uitstraling van een oude schoolposter.

Extra opties

Naast canvas posters is er de mogelijkheid om illustraties te bestellen als luxe Giclée artprint (op 300gr zuurvrij papier) of geprint op dibond. Dit laatste is een lichtgewicht aluminium sandwichplaat met witte toplaag. Het materiaal heeft een strakke uitstraling en kan opgehangen worden zonder lijst.

Deze opties vind je niet terug in onze shop. Maar er zijn allerlei mogelijkheden, dus schroom niet om contact op te nemen als je in onze collecties iets gevonden hebt dat je graag wil bestellen, maar dit niet terug kan vinden in onze Etsyshop.

Webshop bij Etsy

Onze Etsyshop is al een paar keer genoemd. Maar wat is Etsy?
Etsy is een digitale marktplaats met voornamelijk handgemaakte en vintage producten.
Ze bieden een platform waar mensen hun eigen producten te koop kunnen aanbieden.
We kunnen gebruik maken van hun website met alle betalingsmogelijkheden, een grote community en een breed publiek voor onze producten. Maar wij hebben de voorraad, of maken iets op bestelling, doen de verzending en het klantencontact. Kortom, de producten van VrijFormaat die je bestelt via Etsy, sturen wij persoonlijk naar je toe.

Bekijk onze kaarten, zeefdruk/lino en canvas posters op Etsy.

Andere verkooppunten

Voor onze overige verkooppunten zie de pagina Shops.