Present! december 2020

kunst & design voor de feestdagen
28 november t/m 24 december 2020

Op zoek naar een speciaal cadeau, een presentje, handgemaakt, bijzonder en uniek? Bij Kunstliefde kun je, net als ieder jaar, weer heerlijk komen december-shoppen. Werk van kunstenaars en ontwerpers uit Utrecht, maar ook uit andere delen van het land, jong talent, en gevestigde namen. Er is weer volop aanbod om een speciaal kunstcadeau te vinden! Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. En voor aantrekkelijke prijzen, tot max €500. Cash & Carry! Inpakken en meenemen dus.

In verband met corona is er geen opening, maar je bent gewoon alle dagen welkom tijdens openingstijden tot en met 24 december. Reserveren is niet nodig, er is voldoende ruimte om afstand te kunnen houden. Er wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen.

adres Nobelstraat 12a, Utrecht
www.kunstliefde.nl
facebook.com/Kunstliefde
instagram.com/kunstliefde

openingstijden woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

VrijFormaat bij Present!

Er zijn ook enkele prints van VrijFormaat verkrijgbaar tijdens Present! 2020. Op het moment van schrijven weten we nog niet zeker of alles wat we hebben ingeleverd er zal hangen, want er doen ruim 60 kunstenaars en ontwerpers mee. Maar er zijn verschillende risoprints en een paar canvas posters daar verkrijgbaar.

Wij zullen zelf op vrijdag 11 december tussen 15.00 en 17.00 aanwezig zijn, mocht je ons even willen spreken. Wel handig om van te voren dan even door te geven dat je langs wilt komen. Als er meerdere mensen langs willen komen moeten we even kijken dat we dat een beetje spreiden! Neem dan dus even contact op.