Over Etsy

Riso kaart: Boze beesten – Blaffende kat

Etsy

Riso print: Bijzonder Alledaags – Boek

Etsy

Riso print: Bijzonder Alledaags – Handdoek

Etsy

Riso print: Boze Beesten – Franse Poedel

Etsy

Canvas poster: Groei – Pinus2

Abel & Tosh Etsy
loading

Wat is Etsy?

Etsy is een soort marktplaats voor met name handgemaakte en vintage producten. Ze bieden een platform waar mensen hun eigen producten te koop kunnen aanbieden. Dit betekent dat als je via Etsy producten van VrijFormaat koopt, je dit eigenlijk rechtstreeks bij ons koopt. Wij hebben de voorraad, of maken iets op bestelling, doen de verzending en het klantencontact. Zij bieden ons het gebruik van hun website met alle betalingsmogelijkheden, een grote community en publiek voor onze producten.

Aanbod

Op Etsy bieden we onze ontwerpen aan die we handgemaakt hebben of in een kleine oplage hebben laten maken. Daarnaast kun je een aantal ontwerpen als fotografische print bestellen. Ons aanbod is hier dus wat anders dan bij de printing on demand sites (Society6 en Redbubble).

Aanbod: canvas posters | dibond/art prints | riso prints | overig voor aan de muur | kaarten | boeken

Verzending

Koop je bij ons meer dan 1 product, dan is het handig om even contact op te nemen voor je bestelt. De verzendkosten tellen namelijk op in het automatische systeem en kunnen vaak omlaag gebracht worden. We maken dan een custom bestelling voor je aan met de gewenste producten en de juiste verzendkosten.

Als je bij verschillende verkopers iets koopt, koop je bij verschillende winkels en betaal je dus ook aan verschillende mensen verzendkosten.

Wij verzenden vanuit Nederland, bestel je van buiten de EU dan bestaat de kans dat je invoerrechten moet betalen. Dit zijn extra kosten waar wij geen invloed op hebben.

Bezoek onze shop op Etsy.com