Nieuwe producten bij Redbubble

Veel van onze ontwerpen zijn te vinden op producten van de printing-on-demand-sites Redbubble en Society6. Beide hebben de afgelopen maanden allerlei nieuwe producten toegevoegd. Hoogste tijd om hier eens wat meer aandacht aan te besteden. Binnenkort alles van Society6. Daar zullen we een apart bericht aan wijden. Nu eerst: Redbubble.

Sportshirts

Op het moment van schrijven de nieuwste toevoeging: active shirts. Redbubble heeft altijd al een enorm aanbod aan T-shirt modellen en soorten gehad. Nu is daar het active shirt aan toegevoegd. Zoals ze zelf het omschrijven: “Quick-dry, breathable performance tee for the gym, the trail, or whereverComfortable fit with sport-friendly stretchLightweight 3.5 oz, 100% polyester fabricDouble-needle stitched hem and self-fabric collar”

Beschikbaar in vijf kleuren, grijs, zwart, groen en twee kleuren blauw.

Gezichtsmaskers

We kunnen er niet omheen: de coronacrisis betekent dat meer en meer mensen een gezichtsmasker moeten en/of willen dragen. Laat zien wie je bent en verberg je gezicht met stijl achter een leuk ontwerp.
Het masker is wasbaar, dus herbruikbaar. Maar uiteraard is het een niet-medisch masker. Hoe goed ze werken, hoe lekker ze zitten, hoe strak ze afsluiten? Geen idee!! (we hebben ze niet zelf getest)

Leuke actie van Redbubble: zij doneren voor ieder gekocht masker een masker aan Heart to heart international.

Buttons

Wij zijn opgegroeid in de jaren ’70 en ’80, hoogtijdagen voor de button! Superleuk om de low-budget-broche weer terug te zien. Ideaal item voor elke saaie jas, tas en stropdas.
Verkrijgbaar in klein (32mm) en groot (57mm).

Sokken

De kleurig bedrukte sokken zijn er alweer tijdje. Afgelopen kerst merkten we dat sokken populair zijn als cadeautje. Maar zulke vrolijke sokken kun je natuurlijk altijd cadeau doen, aan jezelf bijvoorbeeld.

Metalen waterflesjes

Water drink je uit de kraan en vervoer je in een eigen flesje. Verklein je plastic footprint met een rvs waterfles.

Hoodies voor kinderen

Het aanbod in kinderkleding is ook vergroot. Naast de rompertjes en tshirts voor babies en kinderen, zijn er nu ook hoodies voor peuters en kinderen.

‘Gemonteerde’ prints

De mounted prints zijn een uitbreiding in het type art prints dat Redbubble verkoopt. Geprint op hout of canvas en voorzien van een afstandshouder waardoor lijkt of de print zo’n 2cm voor je muur zweeft.

Beddengoed

Dekboedhoezen waren er al langer bij Redbubble, maar hier zijn de afgelopen tijd ook spreien en fleece dekens bij gekomen.

Voor in de badkamer

Nu kun je ook je badkamer inrichten bij Redbubble met douchegordijnen en badmatten. Uit ervaring kan ik vertellen dat de badmatten heel zacht aan de voeten zijn!