omniafausta logo
banner
Hallo allemaal,

Hier zijn weer wat berichtjes van ons.
In het kort: komende zaterdag staan we in Utrecht op een markt, verder zijn we nu ook te vinden bij Society6, en een update over de kerstvakantie.

Joke & Esther
vrijformaat

Etsy markt Utrecht

Komende zaterdag 25 november is er van 11.00 tot 17.00 uur in Utrecht een markt met diverse Etsy webshops! Wij zijn daar met onze VrijFormaat spullen ook te vinden.
Het vindt plaats in de creatieve kas van het voor sommigen bekende "Deining in de Kas" aan de Gageldijk 182, Utrecht.
Buiten vind je een knapperend vuurtje en foodtrucks, binnen in de kas kan je allerlei handgemaakte en vintage items kopen, van wel 60 Etsy-shops.
meer info >
korting

Korting

De kortingscode die we in onze vorige nieuwsbrief stuurden, is nog geldig tot 20 december. Je kunt deze ook gebruiken op de markt. Print dan deze afbeelding uit en neem 'm mee, of laat deze nieuwsbrief zien op je telefoon.
angry-animals-cat-bags

Society6

Onze ontwerpen zijn nu ook te koop via Society6. Een printing-on-demand bedrijf met een enorm aanbod aan producten. Hier kun je dus onze ontwerpen laten printen op o.a. dekbedhoezen, douchegordijnen, tassen, telefoonhoesjes en nog veel meer, maar ook als glicé art print of op aluminium of canvas.

Houd er wel rekening mee dat het vanuit Amerika moet komen, dus dat er mogelijk nog btw / invoerrechten betaald moeten worden.

Ga direct naar onze Society6-shop.

kerstvakantie

Van 18 december 2017 t/m 1 januari 2018 is Omniafausta gesloten i.v.m. kerstvakantie. Bestellingen voor Etsy kunnen nog t/m 20 december gedaan worden (en daarna weer vanaf januari). Society6 draait gewoon zonder ons door, dus daar kun je gewoon bestellen tijdens onze vakantie.

VrijFormaat op internet en social media:

growing-ginkgo-embroidery-based-on-plant-cell-under-the-microscope-duvet-covers
weird-wonderful-harehopper-shower-curtains
growing-taxus-embroidery-based-on-plant-cell-under-the-micrscope-duffle-bags
angry-animals-hedgehog-wall-clocks
stitches-octopus-leggings
stitches-fish-all-over-print-shirts