header2021
inktpot
Hallo allemaal,

Geen risorpints dit keer, maar zeefdrukken. Want we hebben geen 1 maar 2 nieuwe zeefdruk-posters. Verder hebben we heel veel nieuwe patronen gemaakt voor onze nieuwe shop bij Spoonflower. En tot slot, komende zaterdag(middag) 18 juni is het Meet the Maker bij GreenUp in Utrecht. Wij zijn er ook, hopelijk tot dan.

Joke & Esther
reiger zeefdruk

Zeefdrukken

We zijn weer aan de slag geweest achter de zeefdruktafels van Kapitaal Utrecht en hebben 2 van onze ontwerpen gedrukt op posterformaat.
De Inktpot met ufo en een Blauwe Reiger.
Beide zijn 50 x 65 cm en gedrukt in een kleine oplage van 18 stuks, genummerd en gesigneerd.
Ze zijn verkrijgbaar bij ons, in onze Etsy-shop en bij GreenUp.

Spoonflower

Spoonflower is een printing on demand site voor textiel en behang. Je kan er stofjes aan de meter bestellen om zelf iets te maken, maar je kan ook bijvoorbeeld een dekbedovertrek of gordijnen bestellen.
We hebben hier een VrijFormaat shop gemaakt met een aantal collecties. En we zullen dit de komende tijd uitbreiden met nieuwe ontwerpen.
Check hier onze shop op spoonflower.com
stof sample spoonflower
giveawya meerdere risos

Meet the Makers

Zaterdag 18 juni is het bij GreenUp Meet-the-Makers-dag. Wij zullen aanwezig zijn in de kelder met een grote collectie risoprints. En naast dat je meer / andere VrijFormaat prints kan kopen, hebben we ook diverse kaarten bij ons.
Wij zijn er van 14.00 tot 17.00 uur.
Dus kijk niet naar de weersvoorspelling, maar trotseer de hitte en kom gezellig langs (Stadhuisbrug 5, Utrecht). Tot dan!
behang boze beesten
riso - alledaags - veiligheidsspeld
riso-bloom-bloom-nr-9

VrijFormaat op internet en social media:

website instagram facebook pinterest youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet