omniafausta logo
banner
Hallo allemaal,

Hier de kraakverse, allereerste nieuwsbrief van Omniafausta en VrijFormaat.
Nee klopt, daar heb je je niet op geabonneerd, wij zijn zo brutaal geweest om ons adressenbestand te plunderen. We zullen dit niet vaak doen, maar het zijn dusdanig bewogen jaren geweest dat we het leuk vonden om iedereen op deze manier een update te sturen. (Afmelden kan onderaan, dan halen we je van de lijst).

Joke & Esther
risoprint Woef

bewogen jaren

Voor ons persoonlijk heeft er de afgelopen twee jaar veel in het teken gestaan van het plotselinge ziektebeeld van Esther. Dat was behoorlijk schrikken.

Het goede nieuws is dat ze voorzichtig weer aan het werk is. Voorlopig twee middagen in de week, met hoop op uitbreiding. De kans is dus groot dat je haar zomaar onverwacht weer in het wild tegenkomt.
VrijFormaat logo

prints & prullaria op VrijFormaat

De afgelopen tijd hebben we - naast ons werk in opdracht - weer meer tijd gestoken in onze eigen projecten. Sommigen van jullie zullen zich bijvoorbeeld Blender en/of Truttenware nog wel herinneren. Tegenwoordig maken we dingen onder de naam VrijFormaat.
Speciaal hiervoor hebben een tijdje terug vrijformaat.nl gemaakt en voor de verkoop een Etsy-shop. Op de site en in de shop van VrijFormaat vind je de producten die we in eigen beheer ontwerpen en uitvoeren. We hebben kaarten van tekeningen en handgemaakte borduursels, grote canvas posters met mooie beukenhouten stokken zoals bij oude schoolposters, diverse risoprints in kleine oplages, retro knijpportemonneetjes en nog veel meer.

Voor jullie hebben we nu een leuke aanbieding. Een uitgelezen kans om bijvoorbeeld alvast wat leuke cadeautjes voor sinterklaas en kerst in te slaan.

aanbieding

Koop je tussen nu en 20 december 2017 iets in onze Etsy-shop, dan krijg je
15% KORTING op je aankoop (exclusief de verzendkosten) bij gebruik van deze kortingscode: VFNIEUWS2017
blinddruk vliegend hert
canvas poster Flamingo Boys

verzending

Let op: Koop je meer dan 1 item in onze shop, dan telt Etsy de verzendkosten van elk item bij elkaar op. Wij storten uiteraard de teveel betaalde verzendkosten terug.
Of neem even van te voren contact op, dan maken we een aanbieding op maat, met de juiste verzendkosten.

ophalen?

Kom je het liever ophalen? Maak een afspraak om langs te komen en dan storten we alle verzendkosten terug.

oproep

Onze A4 risograph prints hebben we met veel plezier gemaakt bij Kapitaal, het Utrechts grafisch atelier. Wij vinden het belangrijk dat ze - ondanks de subsidiestop - blijven bestaan. Je kunt ze helpen via hun crowdfunding.
riso prints

VrijFormaat op internet en social media:

Growing ansichtkaarten
knijpportemonnees
beschermengeltje-oranje-vilt-detail
weird & wonderful ansichtkaarten
detail canvas poster Fish
canvas poster Pinus #2