header
3xriso
Hallo allemaal,

Bijna voelt het alsof we bovenstaande risoprints ontworpen hebben naar aanleiding van de coronacrisis en alle viruspaniek die om zich heen slaat. Dat is echter niet geheel waar. Ja, het zijn nieuwe prints, maar de ontwerpen lagen al klaar. Vooral de ‘don’t panic’ is momenteel helaas wel regelmatig van toepassing.
Maar we blijven zo rustig mogelijk ademhalen, overleggen net als het grootste deel van Nederland vooral digitaal en hopen dat het virus snel zal uitdoven of anderszins onschadelijk gemaakt zal worden.

In onze vorige nieuwsbrief meldden we dat er in juni van dit jaar weer een Atelierroute zou zijn. Maar zoals verwacht is dit uitgesteld. Vooralsnog is het verschoven naar oktober.
Tegen die tijd zullen we laten weten of het dan inderdaad gaat lukken (laten we het hopen).

In de tussentijd werken we gestaag door aan onze eigen projecten. Op onze site en Instagram is nog steeds te volgen wat we doen.

Ook Omniafausta draait in aangepaste vorm gewoon door. Besprekingen kunnen nog even niet face to face bij ons aan tafel. Maar via mail, telefoon en skype zijn we bereikbaar. Dus schroom niet om contact op nemen met vragen.

Voor nu rest ons de standaard afsluiting van het moment:
Blijf gezond!!

En hopelijk tot snel.

hartelijke groet,
Joke & Esther
hamster langwerpige versie

VrijFormaat op internet en social media:

website instagram facebook pinterest