omniafausta logo

Nieuwe site Omniafausta

Het einde van het jaar nadert, tijd voor onze laatste nieuwsbrief van 2019.
De afgelopen weken zijn we hard bezig geweest om de site van Omniafausta in een nieuwe jas te steken. Het is gelukt, de nieuwe site is klaar, dus we kunnen het komende jaar fris beginnen.

verloop1
1 poster growing gingko

Grote korting

Omdat het bijna december is hebben we besloten om op echt alles in onze Etsy shop een korting van 25% te geven. Dus zoek je een mooie canvasposter, een illustratie op dibond of een set riso-kaarten, sla je slag.
De actie duurt tot 12 december, daarna gaat deze shop een poosje dicht. De tweede week van januari kan je er weer terecht.
verloop2
riso kaart chihuahua-vierkant
4x nieuw VF

VrijFormaat

Op de site van VrijFormaat hebben we veel nieuwe ontwerpen toegevoegd. Alle illustraties en ontwerpen uit onze collecties kunnen we leveren op dibond of bijvoorbeeld als luxe artprint. Mocht je dus iets zoeken voor aan de muur, stuur even een mailtje, dan gaan we het regelen.
Voor douchegordijnen, beddengoed en cadeautjes zoals mokken of telefoonhoesjes kan je terecht bij onze shops op Society6 en Redbubble. Tevens zijn er in onze Redbubble-shop veel soorten shirts te vinden.

Society6 en Redbubble hebben regelmatig kortingen, zeker rond Black Friday en Cyber Monday. Een handig moment dus om eens te kijken of er wat voor je bij zit!
verloop3
Dit is het voor nu. We wensen iedereen alvast heel mooie feestdagen. En we mochten we je de komende maand niet meer spreken: hopelijk tot ziens in het nieuwe jaar!

VrijFormaat op internet en social media:

website instagram facebook pinterest 
kersttrui
linked - antique green and gray
douchegordijn