header
riso-overzicht
Hallo allemaal,

Een nieuwe, extra kleurrijke nieuwsbrief. In een raar jaar, met een zware eerste golf, een zweterige hittegolf en een, hopelijk achterwege blijvende, tweede virusgolf, kan iedereen wel een golfje met wat extra kleur gebruiken, toch? Tijdens de atelierroute in oktober kan je in ons nieuwe werk duiken.
Maar eerst vakantie. De zomer is weer voorbij en de meeste mensen gaan, thuis of elders, weer aan het werk. Onze vakantie komt echter nog. We gooien de boel een paar weken dicht om even bij te tanken. Daarna zien we jullie graag op de atelierroute.

hartelijke groet,
Joke & Esther

Atelierroute in oktober

In onze vorige nieuwsbrief meldden we dat de atelierroute in Utrecht, waarschijnlijk zou verschuiven naar oktober. Het lijkt erop dat dat gaat lukken!

Wees dus welkom op zondag 11 en zondag 19 oktober, van 12.00-17.00 uur op het Kleine Geertekerkhof 6 in Utrecht.
golden circles
vrijformaat-extraordinary1

People of Print

Onlangs zijn we uitgenodigd om lid te worden van People of Print, een community van ontwerpers, grafisch kunstenaars en drukkers.

We zijn op hun site ook gefeatured in een artikel over risografie met onze serie Bijzonder Alledaags / Extra Ordinary.Vakantie

Omniafausta & VrijFormaat zijn gesloten wegens vakantie van 10 september t/m 10 oktober. Op 11 oktober zien we jullie graag op de atelierroute, en vanaf maandag 12 oktober zijn we ook weer voor opdrachten bereikbaar!
Bestellen bij Society6, Redbubble en Werk aan de muur kan ook gewoon tijdens onze vakantie.
09-risograph-floatingcow

VrijFormaat op internet en social media:

website instagram facebook pinterest 
angry hippo
circlesinbloom
angry lobster